Coaching & teambuilding

Persoonlijke COACHING

Keuzes maken is voor ieder mens moeilijk, privé en ook in je werk. Het goede nieuws? Het is te leren en daarmee helpen we je graag. Zowel aan de 'buitenkant' met behulp van ons Kleur& Stijladvies, als aan de 'binnenkant' met behulp van de kleurenmethodiek van WaardenManagement én je persoonlijke Waardenprofiel. Eigen gewoonten en patronen leren kennen en doorbreken, daar waar ze belemmeren, is de eerste stap. De tweede stap? Op zoek naar wat echt gelukkig maakt. In gemiddeld drie coachingsgesprekken bent je zichtbaar en voelbaar tien stappen verder. Nieuwsgierig? Vraag ons boek 'Echte mensen, echte dilemma's' aan en laat je inspireren. 

 

TEAMBUILDING

Of het nu gaat om het verbeteren van de onderlinge samenwerking, het herstellen van vertrouwen, het verhogen van de team output of een volgende professionaliseringsstap. Ieder team heeft met regelmaat beweging nodig om te groeien en de teamresultaten te blijven overtreffen. Vanuit soul:made organiseren we inspirerende teamsessies waarvan de resultaten ook in praktijk voelbaar zijn en blijven. Echte beweging, daar gaan we voor. Na onze kleurrijke WaardenManagement sessie kan je team heel eenvoudig zelf aan de slag. 


< Lees minder

Changemanagement & changecommunicatie

Je wil van A naar B met je organisatie en je weet niet hoe? Je hebt de cultuur van je organisatie de afgelopen jaren niet echt alle aandacht gegeven die het verdiende en nu zit diezelfde cultuur je met het oog op morgen in de weg? Je hebt een prachtige nieuwe technologie aangekocht die geimplementeerd moet worden, maar de interne weerstand is niet te overzien?

 

Geen enkel probleem. Je mag er ons met veel plezier voor wakker maken. Onze changemanagement aanpak is niet alleen pragmatisch, het zorgt al jaren voor gewenst succes. Dat komt omdat onze bijbehorende changecommunicatie gericht is op je organisatie, je mensen en je DNA. En dat maakt het verschil. Geen trucje, gewoon een concrete oplossing voor je uitdaging. We maken overigens gebruik van de ADKAR methodiek van Prosci, een bewezen methodiek die wereldwijd op changevlak met succes wordt toegepast.


< Lees minder

Merk, marketing & communicatie

Je organisatiestrategie staat, de basis voor je merk is gelegd. Een goed begin dat vraagt naar meer. Dus op naar succes wat ons betreft. Financieel rendement voor je organisatie, geluksrendement voor je collega's. Dat gaat uiteraard niet vanzelf. Vanuit soul:made helpen we graag mee om je organisatiedoelen door te vertalen naar een passende merk-, marketing- en communicatiestrategie. Eén die uitmondt in heldere doelen en resultaten. Denken en doen. Daar staan we voor en daar mag je ons aan houden.


< Lees minder

Initiatieven op het vlak van Informatieveiligheid & Privacy

Digitalisering en alle kansen die erbij horen. Door onze change- en positioneringsopdrachten bij IT-organisaties, finance- & verzekeringsbedrijven, ministeries, uitvoeringsinstanties en gemeenten zijn wij als soul:made experts geworden op een inhoudsdomein: informatieveiligheid & privacy. Maak ons 's nachts wakker en wij sommen je alle ins en outs van de AVG op. Omdat je daar ongetwijfeld niet op zit te wachten en wij onze kennis niet voor onszelf willen houden, hebben wij een aantal jaar geleden het initiatief Mind Your Step opgezet. Een platform waar we kosteloos kennis delen, feitjes posten en tips & tricks geven. Alles op het vlak van informatieveiligheid en privacy. Voor organisaties die echt alert willen blijven, ontwikkelen we bovendien campagnes. Passend bij de eigen organisatie, slim gebruikmakend van bestaande middelen. Ons resultaat? Continue alertheid bij collega's. Mocht je ook snel en gericht stappen willen zetten? Neem dan vandaag nog contact  met ons op.  


< Lees minder