Zoveel kleding maar niets om aan te trekken? Dat is vanaf nu verleden tijd!

Geplaatst op 26-11-2018   |   Door Kyra Louer - Uijtdehaag
18 1126Nieuw KL

De wekker gaat en je schrikt wakker. Er staat vandaag een belangrijke presentatie op het programma en je hebt daardoor niet zo goed geslapen. De regen tikt tegen de ramen en je besluit nog even te snoezen. Na 10 minuten sta je op en spring je onder de douche. Na het douchen hoor je de regen nog steeds tegen de ramen tikken. Fijn, dat kan er ook nog wel bij. Je vindt het al spannend genoeg om voor die grote groep mensen je presentatie te geven en dan ziet het er ook nog naar uit dat je als een verzopen kat aankomt op je werk. Je loopt naar de kledingkast en opent beide deuren. Je kan nog net het t-shirt ontwijken dat van bovenuit de kast rakelings langs je hoofd op de grond valt. Je hebt ook zoveel kleding, maar het is iedere dag weer een dilemma wat je aan moet trekken. Hoe zorg je er nu voor dat je tijdens de presentatie goed voor de dag komt? Het is natuurlijk wel de bedoeling dat de mensen je serieus nemen en dat je een professionele indruk achterlaat. Je kiest uiteindelijk voor je zwarte jurk met bijpassende pumps. Zwart is altijd goed toch?

 

Klinkt dit verhaal je bekend in de oren? Vanaf nu ben jij niet meer degene die twijfelend voor de kast staat. Het kan namelijk veel sneller en praktischer. Ben je benieuwd hoe? Tijdens een imago consult bij soul:made leer je niet alleen welke kleding jou het beste staat, maar ook hoe er evenwicht en harmonie gecreëerd kan worden tussen jouw persoonlijke/fysieke kleurkenmerken en de kleuren die gedragen worden in zowel kleding als make up. Welke kleuren versterken jouw imago, waardoor je er niet alleen beter uitziet en steviger in je schoenen staat, maar ook professioneler overkomt op zakelijk gebied.

 

Een imago consult kan zowel individueel als in groepsverband gegeven worden. Geïnteresseerd en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie contact op met Kyra door een e-mail te sturen naar kyra@soulmade.nl of te bellen naar 0162 – 430 345.

 
‹ Terug naar overzicht