Naar een nieuwe stip aan de horizon

Doelen herijken of opnieuw richting bepalen? Je hebt behoefte aan een partij die met je meedenkt? Die verstand heeft van mensen, processen en technologie? Die focust op het werkgeluk van jouw mensen omdat je dan zeker weet dat het met de bevlogenheid én jouw rendement zeker goed komt? Dan kun je nu stoppen met zoeken, bij ons ben je aan het juiste adres.

Klanten zijn enthousiast

14 0514 foto A J aan de Stegge MS1

Soul:made is écht, verrassend, slim en concreet

De merk- en communicatieaanpak van soul:made heeft geleid tot een andere kijk op de Telfort-consument en op het dagelijkse werk van marketeers en communicatiecollega’s. Soul:made heeft hierbij een succesvolle consequente en consistente inzet van boodschap en middelen gebruikt. Soul:made is voor mij in de kern: echt, verrassend, slim, persoonlijk en vooral concreet. En niet onbelangrijk, soul:made heeft haar aanpak binnen Telfort op de korte en vooral ook op de lange termijn geborgd.

Ton aan de Stegge, CEO Telfort

Soul:made OVER TELFORT

 NFP 140305 0643

Soul:made aan de directietafel én
met de voeten in de klei.

Voor Telfort heeft soul:made de merkstrategie ingevuld voor de consumentenmarkt. Daarnaast heeft soul:made de bestaande afdeling communicatie bij Telfort heringericht om zo tot een maximaal effect te komen.

Sonja Kok, soul:made

Wil jij weten wat wij
voor jou kunnen betekenen?


afspraak maken
afspraak maken
'A brand that captures your mind gains behavior, a brand that captures your heart gains commitment.'

Scott Talgo