Zoek jij een leuke afstudeerstage voor je studie Rechten? Stop met zoeken, dan hebben wij een leuke uitdaging voor je!

Geplaatst op 09-11-2018   |   Door Kyra Louer
computer 3233754 1920

Studeer jij rechten en zoek je een uitdagende afstudeerstage? Voel jij je helemaal thuis in de wet- en regelgeving op het gebied van privacy? Ben je enthousiast, ondernemend, open, eerlijk en heb je een proactieve instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Soul:made pakt marketing- en communicatievraagstukken op bij inspirerende organisaties in het bedrijfsleven en bij overheden. Daarnaast is soul:made specialist in verander- en bewustzijnstrajecten en actief op het vlak van informatieveiligheid & privacy. Kijk ook eens op ons kennisplatform op het vlak van informatieveiligheid & privacy; Mind Your Step. Tijdens jouw afstudeerstage ga jij ook aan de slag op het vlak van informatieveiligheid & privacy. Benieuwd hoe bij diverse organisaties de Algemene Verordening Gegegevensbescherming (AVG) er in de praktijk uitziet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om een uitdagend onderzoek te starten.

 

Soul:made is een klein bureau. Er werken gedreven mensen, geschoold vanuit organisatie- en resultaatgericht denken en allemaal op hun eigen manier uniek. Met passie voor het vak en voor wat mensen beweegt. Soul:mates werken in teamverband op locatie van de opdrachtgever en vanuit ons eigen kantoor in Oosterhout (NB), waar ook jij tijdens je afstudeerstage een mooie plek zult krijgen.

 

Interesse?
Herken je jezelf in deze omschrijving, volg je momenteel een HBO of universitaire studie Rechten en ben je op zoek naar een afstudeerstage? Stuur dan je motivatie en cv naar kyra@soulmade.nl.
‹ Terug naar overzicht