Momenten van verandering

Changemanagement en -communicatie vormen een belangrijke factor in het slagen van fusies en acquisities. Verandering is mensenwerk. Zonder een duidelijke visie, oog voor je stakeholders en heldere communicatie is het moeilijk draagvlak te creëren. Of het nu gaat om fusies, reorganisaties, de uitrol van een nieuwe strategie, of om implementaties van nieuwe technologie en IT-systemen. Als verandering een 'ding' is, zijn wij er graag bij.

Klanten zijn enthousiast

 NFP 140403 06

Soul:made heeft een creatieve en verfrissende aanpak.

Bij zo’n grote fusie/integratie is communicatie en marketing cruciaal, om de toegevoegde waarde voor zowel klanten als medewerkers, helder voor het voetlicht te krijgen. Soul:made heeft ons geholpen met een creatieve en vooral verfrissende aanpak die ons in- en extern volop in de spotlights heeft gebracht en enorm heeft bijgedragen aan het succes van deze integratie.

Gerrit Oosterhof, Integratiemanager Getronics PinkRoccade

Soul:made over Getronics Pinkroccade

 NFP 140305 064

Soul:made is intensief betrokken bij de fusie, alleen zo bouw je een stevig fundament  voor de nieuwe organisatie.

Voor PinkRoccade en Getronics heeft soul:made de fusie van beide organisaties vanuit marketing en communicatieperspectief concreet ingevuld. Vanuit een heldere positionering, zowel in- als extern, is een krachtig merk gebouwd; Getronics PinkRoccade. Tot in het kleinste detail is de gezamenlijke mentaliteit vertaald in allerhande uitingen en bijeenkomsten. Voor de aandeelhouder, de klant als de eigen medewerkers. Bovendien heeft soul:made het fusieproces van begin tot eind vastgelegd in een inspirerend boek.

Sonja Kok, soul:made

Wil jij weten wat wij
voor jou kunnen betekenen?


afspraak maken
afspraak maken
'Het mooiste wat je kunt worden is jezelf, er zijn al zoveel anderen.'

Loesje