Van feiten naar krachtige percepties

Jij de focus op de feiten, wij op de percepties. Soul:made helpt organisaties en hun directie letterlijk ‘het woord te voeren’. Dat gaat verder dan alleen de pers te woord staan. Het betekent dat je goed zicht hebt op de percepties van al jouw stakeholders. Bij succesvolle woordvoering gaat het om een consistent uitgevoerde strategie, tot in de kleinste details. Daar zijn we van.

Klanten zijn enthousiast

14 0514 Nausikaa Efstratiades IBD MS

Soul:made heeft een scherp oog voor bestuurlijke verhoudingen.

De Informatiebeveiligingsdienst voor gemeenten (IBD) in oprichting zocht een partij met gedegen kennis van het communicatievak. Al in de voorbereidende fase kwam soul:made aan boord. Onze organisatie was nog klein, dus we hadden een partij nodig die kon meedenken en meedoén. Ook zochten we betrokkenheid, proactiviteit en flexibiliteit. Soul:made bleek hieraan niet alleen te kunnen voldoen, ze gingen nog een stapje verder. Ze werken efficiënt en doelgericht en onderscheiden zich door gevoel voor werkveld en netwerk. Dit alles met een scherp oog voor bestuurlijke verhoudingen.

Nausikaä Efstratiades, Hoofd IBD

Soul:made over de Informatiebeveiligingsdienst

 NFP 140305 0392

Soul:made stroopt haar mouwen op en bouwt mee.

Voor de IBD is soul:made mede-bouwer aan de nieuwe organisatie geweest. De IBD is er voor alle gemeenten en richt zich op bewustwording en concrete (incident) ondersteuning aangaande informatiebeveiliging. (Crisis) woordvoering vanuit de IBD ten behoeve van gemeenten speelt hierbij een cruciale rol. Een effectieve doelgroepbenadering, businessplan, gerichte communicatie, een up-to-date website en (crisis)woordvoering hebben hierbij de kern gevormd. Want woordvoering voor een informatiebeveiligingsorganisatie is een cruciaal communicatieinstrument. Op elk moment, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Soul:made heeft hier borg voor gestaan.

Marlies Schamper, soul:made

Wil jij weten wat wij
voor jou kunnen betekenen?


afspraak maken
afspraak maken
'Let us not look back in anger or forward in fear, but around in awareness.'

James Thurber