Soul:made sluit zich aan als partner bij Cyberveilig Nederland

Geplaatst op 16-01-2019   |   Door Marijn Berndes
Cyberveilig Nederland social

Naast alle voordelen die het internet met zich meebrengt, zit er ook een keerzijde aan de digitaliserende wereld: cybercrime. Met ons soul:made platform Mind Your Step en ook binnen veel private en publieke organisaties biedt soul:made een helpende hand bij het informatieveilig- en privacyproof maken van organisaties, processen én collega’s.

 

Lees meer

Kies voor een kleurrijke start van het nieuwe jaar!

Geplaatst op 09-01-2019   |   Door Kyra Louer - Uijtdehaag
19 0108 spijker cadeau KL

Januari voelt voor mij altijd als een kleurloze maand. De gezellige feestdagen zijn nog maar net achter de rug en opeens is het nieuwe jaar al weer begonnen. Wil jij het nieuwe jaar ook kleurrijk beginnen? Dan heeft soul:made een mooi aanbod voor jou!

 

 

 

Lees meer

Zoveel kleding maar niets om aan te trekken? Dat is vanaf nu verleden tijd!

Geplaatst op 26-11-2018   |   Door Kyra Louer - Uijtdehaag
18 1126Nieuw KL

De wekker gaat en je schrikt wakker. Er staat vandaag een belangrijke presentatie op het programma en je hebt daardoor niet zo goed geslapen. De regen tikt tegen de ramen en je besluit nog even te snoezen. Na 10 minuten sta je op en spring je onder de douche. Na het douchen hoor je de regen nog steeds tegen de ramen tikken. Fijn, dat kan er ook nog wel bij. Je vindt het al spannend genoeg om voor die grote groep mensen je presentatie te geven en dan ziet het er ook nog naar uit dat je als een verzopen kat aankomt op je werk. 

Lees meer

Zoek jij een leuke afstudeerstage voor je studie Rechten? Stop met zoeken, dan hebben wij een leuke uitdaging voor je!

Geplaatst op 09-11-2018   |   Door Kyra Louer
computer 3233754 1920

Studeer jij rechten en zoek je een uitdagende afstudeerstage? Voel jij je helemaal thuis in de wet- en regelgeving op het gebied van privacy? Ben je enthousiast, ondernemend, open, eerlijk en heb je een proactieve instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Het is crisis… Mind Your Step!

Geplaatst op 11-10-2018   |   Door Marijn Berndes
MindYourStep logo LI

Stel je eens voor dat er ondanks alle inspanningen die jouw organisatie doet om een incident op het gebied van informatieveiligheid en privacy te voorkomen, er toch een incident plaatsvindt..  Bijvoorbeeld een bestand vol persoonsgegevens dat in verkeerde handen komt. Wat doe jij dan? Of sterker nog, wat ‘moet’ je dan doen als je de regels netjes zou volgen?  Wil jij ontdekken hoe je handelt in een crisissituatie én belangrijker nog, wat er voor nodig is om slim samen te werken in zo’n situatie? Dan nodigen we jou donderdagmiddag 25 oktober van harte uit op ons soul:made kantoor in Oosterhout (NB) voor een (gratis) crisisoefening.

Meer informatie vind je hier.

Bent u er al klaar voor?

Geplaatst op 10-10-2018   |   Door Nikki Kurvers
Kerstboom1

Kerst. Een mooi en natuurlijk moment om uw collega's te laten zien dat ze er toe doen. Geen inspiratie? Tijd tekort? Of geen leuke geschikte locatie? 
Geen nood, dan helpen wij u graag!

Lees meer

Spiegel jezelf, kom in je kracht, creëer beweging!

Geplaatst op 25-09-2018   |   Door Romy van Hagen
Kat ziet leeuw in spriegel

Kom in je kracht door jezelf, je team en je organisatie te spiegelen om zo succesvol je doelen te bereiken. Hoe? Door met één van onze collega's een afspraak te maken om meer te weten te komen over.. persoonlijke coaching.. een kleurrijke teamsessie.. hoe je organisatie nog krachtiger in de markt te zetten.. hoe nieuwe medewerkers te werven. 

 

Let's meet! 

Overtuigen op de menskant van change echt nodig?

Geplaatst op 02-07-2018   |   Door Anne-Fleur Wijgerse
18 0702 blog Anne Fleur

PROSCI Change Management

Niet alleen onze soul:mate Marlies Schamper ging terug naar de schoolbanken….ook mijn collega Sonja Kok en ikzelf mochten dit weer voor een keer ervaren. Alleen dan niet zoals Marlies vóór de klas, maar in de klas zelf. En wel voor het volgen van de opleiding ‘PROSCI Change Management’.

 

Lees meer

Niet in, maar vóór de klas!

Geplaatst op 18-06-2018   |   Door Marlies Schamper
social return

Sinds eind vorig jaar doe ik vanuit soul:made een opdracht bij gemeente Rotterdam. En een opdracht bij een overheidsinstelling betekent automatisch ook een Social Return verplichting.

 

Lees meer

5 Fases van mijn snuffelstage

Geplaatst op 12-02-2018   |   Door Fleur Oomen
Fleur Oomen1

Het klinkt misschien cliché, maar een stage is erg leerzaam. Naast het feit dat je kennis en ervaring opdoet, kan het lopen van een (snuffel)stage ook erg spannend zijn. Wanneer je als eerstejaars student Communicatie geconfronteerd wordt met woorden als ‘eigen verantwoordelijkheid’ in combinatie met ‘deadline’, gieren de zenuwen door je lijf. Gelukkig heeft soul:made deze zenuwen weggenomen door mij een toffe snuffelstage te bieden!

 

Lees meer

Mind Your Step Nieuwsbrief

Geplaatst op 04-12-2017   |   Door Evelien Fiere
Nieuwsbrief 4

Cyberaanvallen, ransomware, phishing, datalekken, privacyschending.. de media staat er bol van. Wil jij graag helemaal up-to-date blijven als het gaat om informatieveiligheid en privacy? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, om iedere twee weken onze Mind Your Step nieuwsbrief in je mailbox te ontvangen! 

Lees meer

Webinar 'Mind your step.. ook jij hebt iets te verbergen!'

Geplaatst op 04-09-2017   |   Door Evelien Fiere
HackerDesk VR

 

Tijdens de Alert Online campagne 2017 organiseert soul:made op 4 oktober de webinar 'Mind your step.. ook jij hebt iets te verbergen!'. Deelnemen?

Lees meer

WINACTIE: Hoeveel weet jij over de AVG/GDPR?

Geplaatst op 22-08-2017   |   Door Evelien Fiere
17 0822 AVG test DEF EF

Weet jij alles over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)? En wil je een ‘Mind Your Step’ webcamcover winnen voor jou en 9 collega’s?
Doe dan deze quiz en mail je antwoorden voor 10 september 2017 naar evelien@soulmade.nl!
We verloten drie setjes van 10 webcamcovers onder de inzendingen.

Lees meer

Broodje aap of toch maar veganistisch?

Geplaatst op 22-08-2017   |   Door Kyra Uijtdehaag
minion 888797 340

Wat kan ik tegenwoordig nog eten? Wat is echt waar van wat ons wordt verteld, aangeleerd en misschien wel wijsgemaakt?  De media is zo’n krachtig medium dat ze ons kan laten geloven wat ze wil. Want wees eerlijk; trek jij alles in twijfel wat je wordt voorgelegd in blogs, kranten en op social media?

 

Lees meer

Ben jij onze nieuwe soul:mate op informatieveiligheidsvlak?

Geplaatst op 18-07-2017   |   Door Marlies Schamper
HackerBomb2017

Heb jij passie voor het vak en vind je het leuk om samen met onze opdrachtgevers organisaties in beweging te brengen? Ben je fanatiek, ondernemend, open, eerlijk, oplossingsgericht, word je gedreven door inhoud én heb je affiniteit met techniek, IT en informatieveiligheid? Dan ben jij onze nieuwe soul:mate!

 

 

 

Lees meer