Momenten van verandering

Communicatie is een belangrijke factor in het welslagen van fusies en aankopen. Onze ervaring is: je kunt nooit genoeg communiceren. Zonder een duidelijke visie en heldere communicatie wordt het moeilijk om draagvlak te creeren in een organisatie. Soul:made is een ervaren partner om top- en hogermanagement bij te staan in een succesvolle integratie.

Klanten zijn enthousiast

 NFP 140403 06

Soul:made heeft een creatieve en verfrissende aanpak.

Bij zo’n grote fusie/integratie is communicatie en marketing cruciaal, om de toegevoegde waarde voor zowel klanten als medewerkers, helder voor het voetlicht te krijgen. Soul:made heeft ons geholpen met een creatieve en vooral verfrissende aanpak die ons in- en extern volop in de spotlights heeft gebracht en enorm heeft bijgedragen aan het succes van deze integratie.

Gerrit Oosterhof, Integratiemanager Getronics PinkRoccade

Soul:made over Getronics Pinkroccade

NFP 140305 0641

Soul:made is betrokken bij processen, met als doel een stevig fundament te leggen voor de nieuwe organisatiestrategie.

Voor PinkRoccade en Getronics heeft soul:made de fusie van beide organisaties vanuit marketing en communicatieperspectief concreet ingevuld. Vanuit een heldere positionering, zowel in- als extern, is een krachtig merk gebouwd; Getronics PinkRoccade. Tot in het kleinste detail is de gezamenlijke mentaliteit vertaald in allerhande uitingen en bijeenkomsten. Voor de aandeelhouder, de klant als de eigen medewerkers. Bovendien heeft soul:made het fusieproces van begin tot eind vastgelegd in een inspirerend boek.

Sonja Kok, soul:made

Wilt u weten wat wij
voor u kunnen betekenen?


afspraak maken
afspraak maken
'Het mooiste wat je kunt worden is jezelf, er zijn al zoveel anderen.'

Loesje